El salmón ahumado se puede comer con cucharilla y hay que ver como se avanza de comerlo.
Esta preparación es más que rápida, es rapidísima y sobre todo ahora en verano que no nos apetece estar en la cocina, ideal.
Un aperitivo con contraste de sabores y de texturas que no pasa desapercibido.
50 gr. de lomo de salmón ahumado
2-3 c/s de mermelada de peras y almendras (aquí)
Sésamo o ajonjolí natural
Tostar en una sartén el sésamo, sin aceite y removiendo pues se tuesta muy rápido.
Cortar el salmón en tacos pequeños y rebozarlo con el sésamo tostado.
En una cucharilla colocar un poco de mermelada de peras y almendras , encima un taquito de salmón con sésamo.
NOTA: La cantidad de cucharillas es orientativa depende de la medida que se hagan los dados de salmón.
** Si no tenéis mermelada de peras y almendras con una de pera sola también le va bien.
Celíacos: aseguraros bien de que todos los ingredientes sean sin gluten.
Una cuchara formidable de aperitivo, con tu mermelada de peras y almendras casera de base, ¡guau!. Superior. Un saludo.
ResponderEliminarQué bocaditos tan apetitosos y tan fáciles de hacer...me encantan!
ResponderEliminarUn beso.
Mermelada de pera y almendras? eso donde lo has comprado es la primera vez que lo escucho... la receta me parece una delicia, no se si te habré contado alguna vez que mi plato favorito es el salmón y ahumado más.....
ResponderEliminarUn beso cielo
Magnífica aquesta manera de presentar el salmó! Tens penjada la melmelada de peres i ametlles??? La buscaré!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Quins aperitius més bons i molt vistosos t'han quedat, anem a veure la melmelada de peres i atmelles, que després de provar la de figues que vas fer, bona no boníssima, aquesta de pera ens ha cridat l'atenció, nosaltres hem practicat amb una de pomes. Una abraçada Dolors.
ResponderEliminarDolors, com tu dius, més senzill i més bo impossible. El contrast del gust fort del salmó i la dolçor de les peres ha de ser deliciós.
ResponderEliminarUna recepta sorprenent! AMb el que m´agrada el salmó tant fumat com marinat.... Mmmmm. Sencillament delicios! La presentació excel.lent.
ResponderEliminarPetons
la combinación de texturas y sabores es genial! un bocato di cardinale!
ResponderEliminarbs!
Dolorss un altra exquisites de les teves, m'encanta el contrast de sabors, repetixo amb un senzillament deliciós.
ResponderEliminarPetons
Però quina pinta...l´altre dia vaig provar un de ben senzill també: sobrassada amb un trosset de pinya al damunt. Deliciós! Aquest el probaré en quant tingui els ingredients.
ResponderEliminarEl que és bo, si a més a més és senzill, és inmillorable.
Pero que bueno tiene que estar eso, por favor. La mermelada de pera le tiene que ir de perlas al salmón. Fa´ntástico, Dolors.
ResponderEliminarBesos. Anna
Ah, y la ensalada de bacalao anterior... con patatas.... y esas arbequinas.... tremenda.
Espectacular aperitiu Dolors, tan delicat i boníssim. Ets la millor!!
ResponderEliminarM' anoto aquest fantàstic i original aperitiu per fer-lo aviat.
ResponderEliminarptns.
Que bo Dolors!!Té una pinta deliciosa, i amb el que m'agrada a mi el salmó així!!
ResponderEliminarSento no haver-me passat des de fa temps, però com us comento al meu bloc porto un mes sense internet i he de visitar-vos des de la feina!!
Petonets guapa!
Dolorss, totes les receptes que has presentat aquest mes m'encanten, ara la sopeta de cogombre amb iogurt, ha de ser deliciosa, aquesta nit per sopar cau. Salut!!!!!!
ResponderEliminarRealmente estos bocaditos de salmon, tienen que estar deliciosos y además perfectos para estos calores y para nosotros los celíacos.
ResponderEliminarBesotes,
Ana y Víctor
Qué contraste, con la mermelada, realmente apetece... ñam ñam
ResponderEliminarVaja original, jo lin vaig fer a bajoqueto l'altre dia però amb una recepta de "olles i somriures". Queda original fer les presentacions en cullereta :)
ResponderEliminarUmmmmmmmmmmmm que rico, con lo que me gusta el salmón todo para mí je je je.
ResponderEliminarBesos.
Hola Dolors, que buen aspecto tiene ese salmón, y tan fácil de preparar! Lo de ponerlo en las cucharitas además de práctico es muy decorativo.
ResponderEliminarPetons,
Nuria
Cucharita fácil, rápida y deliciosa.
ResponderEliminarSaludos
Ostres, m'encanta aquesta combinació de dolç salat fumat i amb llavors.
ResponderEliminarI quin luxe de melmelada..
Carlos, te lo recomiendo, el contraste de sabores y texturas es delicioso.
ResponderEliminarLolah, me alegra verte en mi cocina y de que te guste este sencillo aperitivo.
Mar, no he comprado la mermelada de peras y almendras la he hecho yo, para saber como elaborarla pincha en los ingredientes donde pone mermelada de pera y almendras.
Si te gusta el salmón ahunado así te gustará fijo.
Dolça, si la tinc posada la melmelada, tens accés directe des de els ingredients.
Delicias, la de figues és molt bona eh? Aquesta de pera amb ametlles es molt bona també, ves que haig de dir, no? Ja,ja,ja..
Gemma, contrast de sabors i de textures dons el toc cruixent del sèsam amb la melmelada i el salmó es mot bo.
PILAR, apa, a fer aquest aperitiu que és fàcil i fa molta patxoca a la taula.
Eva, no van durar ni un Jesús!!! Volaven.
Helena, molt senzills si, no cal complicar-se per menjar coses bones, no trobes?
Petons y besos
C de cocina, bona idea que dones per aperitiu te d’estar bonissim també, prenc bona nota!!! Gràcies.
ResponderEliminarBuenasmigas, Anna, el contraste de la pera y el salmón es ummmmm....
La cuina vermella, aquest el fareu, no?
Annafs, es perfecte per l’estiu que tenim aquí i com que no volem cuinar massa.....
Vanesuky, si t’agrada el salmó endavant amb aquest aperitiu.
No et preocupis, l’important és que es solucioni aviat el problema de la connexió.
Olles .. espero hagis fet la sopa de cogombre!!!
Caminar sin gluten, pues si que es un buen bocado para todos!!!
El futuro bloguero, si, si... ñam, ñam, ja,ja,..
Bajoqueta, la cullereta li dona un toc de més festa encara, pero vaige, amb cullera o sense está bo, bo.
Menú, todo para tí, no te preocupes se puede hacer más .
The kiwi kitchen , práctico, rápido, decorativo, ... efímero!!!
Maria Dolores, solo tienes que coger y comer.
Maria, aquest estiu a fer la melmelada de peres i ametlles així al hivern en podràs gaudir amb el salmó.
Petons ybesos
Oh, quin aperitiu més bo!! I el salmó si és ben fresquet i bo, així es desfà a la boca! I el toc amb la melmelada de pres i ametlles, genial!
ResponderEliminarPetons!
Mercè, és un apetiriu dels bons!!!!
ResponderEliminarpetons
Una cucharilla estupenda, muy acerta la combinación
ResponderEliminarChary, lo mejor es que se hace en un momento!!!
ResponderEliminarPetons
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarHola Dolors i companys, bon aperitiu, rapid i bon resultad, seguin la tendencia asiatica, pero jo amb permetu fer un omenatje al salmo norueg i us combido a que poseu entre la pera i el salmo una mica de peperut, que es una pasta de raba picant tipic del pais del salmo, es una variant dels amants del wasabi de la cuina asiatica,no te la mateixa utilitat pero es un toc molt especial.
ResponderEliminarMerci, si algu hu probe que digui calcom, merci
Òscar, totes les idees son benvingudes.
ResponderEliminarPetons
Hola soc en Pere i avui he preparat per Sant Esteve la teva cullareta de salmo amb mermelada de peres. Espero que els agradi a la family, ja et dire alguna cosa
ResponderEliminarPere, suposo que us hagi agradat a tots!!!
ResponderEliminarEs veu senzill de fer i segur que està boníssim.
ResponderEliminarPetonets!!!