Blog de cuina de la dolorss: Luna de yogur y cerezas

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jueves, 15 de mayo de 2008

Luna de yogur y cerezas

Las meriendas se han convertido en una cata de elaboraciones dulces, (mi madre se lo pasa en grande ) en ocasiones queda alguna ración  y en otras...pues no queda nada para  la cena.
Esta no llegó ni a decir ni “¿qué tal estoy?”.
Os pongo la receta.
Ingredientes:
100 gr. mantequilla blanda
150 gr. azúcar
3 huevos
300 gr. harina
1 sobre de levadura
2 yogures naturales
cerezas deshidratadas

Mezclar con el robot que tengáis  el azúcar, los huevos y la mantequilla hasta conseguir una crema fina.
Añadir los yogures y batir un poco.
Agregar la harina con la levadura, tamizadas, y remover lo justo para que se integre todo bien.

Untar un molde con mantequilla y harina ,  verter la mezcla. Poner las cerezas.

Cocer en horno precalentado a 180º unos 40 minutos o hasta que esté cocido.

NOTA: Yo puse cerezas deshidratadas pues me quedaban unas cuantas y tenía miedo a que se estropearan, pero se pude hacer igual con cerezas confitadas bien escurridas o con cerezas frescas sin hueso (claro) que ya se acerca la temporada y hay que aprovecharla.
** Para saber si el bizcocho está cocido solo hace falta pincharlo con una brocheta de madera  y tiene que salir seco.
** Si veis que se os tuesta demasiado por encima, taparlo con papel de aluminio.



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21 comentarios :

  1. ohh quina pinta té i per dins no et dic res,ohh
    aixó si és un bon berenar

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  2. M'apunto a aquest berenar... te una pinta deliciosa...
    Un petó

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  3. pero dolorss....hija. me despisto dos dias un poco y madre mia la de cosas tan ricas que has hecho!
    Este bizcochit tiene una pinta de morir. y la forma es una monada!!
    petonets guapi y seguro que a tu Mutti le chifla

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  4. Hola, es el primer cop que apareixo per aquí i m´he quedat realment maravellada!!!!!

    Quin luxe de pastís!!!! si t´el menjes només veure´l!!!!!

    Enhorabona per ser una super cuinera!!!!!!!

    Per cert, la forma del pastís és molt original!!!! ni tan sols sabía que existíen...:( Es d´aquests motlles que son de silicona?? on en puc aconseguir un?? que potser m´animo i intento fer-ne un... tot serà que fagi una destrossa a la cuina...

    Ja m´aniré passejant per aquí per fer-me la boca aigua amb les teves receptes casolanes 100%!!!!

    Salutacions.

    Francina.

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  5. Boníssim, m'ho menjaria ara per berena, nyam nyam. Penso que ara que ens hem introduit en això de la cuina provarem a fer coses tan bones com les teves.
    Per cert, molt original el motlle, com l'has aconseguit? Perquè nosaltres tenim o dels rodons o dels rectangulars dels cakes. Fins aviat!! Una abraçada!

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  6. Hola Dolorss, soy Silvina de Buenos Aires, Argentina, yo visito un blog de cocina de aquí, y Gabriela recomendó el tuyo, y tiene mucha razón es muy bueno, felicitaciones !!!!! y gracias.

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  7. Gina, és esponjós i suau, una delícia.

    Anna, no te l'apuntis, el tens que fer et sorprendrà !!!!

    Astrid preciosa,ya ves, no puedes despistarte, je, je, je, ...
    A mi madre le encantó, vaya si le encantó.

    Francina, benvinguda siguis a la meva cuina.
    El pastis estava molt bo, era molt suau de gust i de textura.
    El motlle, si és de silicona, el vaig comprar en una botiga de Balaguer que es diu..."les mil i una", suposo que en pots trobar en botigues tipus tot a 100 o similars.
    Me’n alegro de que t'agradin les meves receptes, son casolanes, com tú dius, però intento adaptar-les una mica, fer-les més actuals i fins i tot més ràpides.
    Gràcies pel comentari i visita'm sovint!!!!

    Delicias ting en compte el vostre blog, espero les vostres "delicies".
    El motlle, ja ho he comentat a la Francina, suposo que en trobareu

    Silvina que bien que te asomaste a mi blog, y por recomendación de Gabri!!!! No te ha dicho que la quiero mucho?
    Se bienvenida y gracias por tus palabras y si te puedo ayudar en alguna cosilla ya sabes, puedes contar conmigo.

    Un beso a todas!!!

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  8. darrerament arribo tard a tot arreu i em prenen els elogis, però t'haig de dir que la lluna t'ha quedat d'aquelles que et menjaries amb molt de gust!
    fins aviat

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  9. Se nos hace la boca agua...

    Petonssssssssss

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  10. Dolorss, estoy llorando de emoción. Por favor, que maravilla. Me faltan adjetivos. Eres mi ídolo, como dicen mis hijos jajajaaj. FELICIDADES.

    Un fuerte abrazo.

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  11. Quina lluneta més maca i saborosa t'ha quedat, Dolors. Dona gust pasejarse per aqui. Un petó.

    canela

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  12. Manel, la lluna estava deliciosa!!

    Velsid, vosotros no teneis excusa, a los niños les encantará!!!

    Nieves, no exageremos, je, je, je, ...

    Canela, paseja tot el que vulguis, ets a casa teva.

    Gràcias a todos!!

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  13. Hola Dolorss soy Grani, que pintaza tiene esa luna, madre mia yo me la comia enterita, y lo jugosa que se ve por dentro.
    Te voy a copiar la recetilla.
    Besos

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  14. Grani, se que no hay dulce que se te resista, este seguro que te va a quedar delicioso (como todo lo que haces), ya me contarás el resultado!!
    Un besazo wpa!!!

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  15. Dolorss! Tu que ets un sol cuines una lluna! fantàstic, com sempre! ñam, ñam i nosaltres de règim!!!!
    Per cert, hem llegit que la nostra estimada Francina coneix i escriu en el teu bloc! Quina alegria!

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  16. la cuina vermella, aviat el podreu fer, que el règim no dura tota la vida!!!!!

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  17. Dolors, fa uns mesos que el vaig provar amb cireres confitades, ara espero la temporada per fer-ho amb cireres fresques.
    L'he fet molts cops, i amb la nostra farina sense gluten, queda molt bo i tobet, suposo que pels iogurts. Moltíssimes gràcies per la recepta!

    Corona de yogur y cerezas

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  18. Glutoniana, com me'n alegro a "lluna" surti tan bonma amb la vostra farina ,. ara vaig a veure com t'ha quedat .
    Petons

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  19. Que buena pinta Dolorss! Se ve tan esponjoso... :)

    Te ha quedado preciosa, y desde luego perfecta forma de endulzar la tarde! ;)

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  20. Belen, queda muy muy esponjosa y si empezas a cortar cachitos,... te quedas sin luna!!!!

    Besos

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  21. Quin motllo més maco!! veritablement queda com una lluna i el tall ben bó. La meva mare també es de gustos sencills, i els pans de pessic son la seva debilitat... petons,

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Bienvenidos a mi cocina que es la vuestra.
Gracias por dejar un comentario, os lo agradezco muchísimo.
Cada vez quiero aprender más de vuestras cocinas y devolveros con gusto la visita, pero el tiempo que dispongo es muy poco, así que ...perdonad si, aunque os visite, no pueda dejaros comentario.

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