Blog de cuina de la dolorss: Luna de yogur y cerezas

.

.
Arroces y pastas (clicar foto)

.

.
Carnes y aves (clicar en la foto)

.

.
Cuaresma (clicar en la foto)

jueves, 15 de mayo de 2008

Luna de yogur y cerezas

Las meriendas se han convertido en una cata de elaboraciones dulces (mi madre se lo pasa en grande), en ocasiones queda alguna ración  y en otras...pues no queda nada para  después de la cena.

Esta luna de yogur no llegó ni a decir ni “¿qué tal estoy?”.
Os pongo la receta.

Ingredientes para 4-6 personas:
100 gr. mantequilla blanda
150 gr. azúcar
3 huevos
300 gr. harina
1 sobre de levadura química
2 yogures naturales
3 c/s de cerezas deshidratadas

Mezclar con el robot que tengáis  el azúcar, los huevos y la mantequilla hasta conseguir una crema fina.
Añadir los yogures y batir un poco.
Agregar la harina con la levadura tamizadas y remover lo justo para que se integre todo bien.

Untar un molde con mantequilla y harina y verter la mezcla. Poner las cerezas diseminadas.

Cocer en horno precalentado a 180º unos 40 minutos o hasta que esté cocido.

NOTA: Yo puse cerezas deshidratadas pues me quedaban unas cuantas,  pero se puede hacer igual con cerezas confitadas bien escurridas o con cerezas frescas deshuesadas que ya se acerca la temporada y hay que aprovecharla.
** Para saber si el bizcocho está cocido solo hace falta pincharlo con una brocheta de madera  y tiene que salir seco.
** Si veis que se os tuesta demasiado por encima, taparlo con papel de aluminio.
** c/s = cuchara sopera




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comentarios :

  1. ohh quina pinta té i per dins no et dic res,ohh
    aixó si és un bon berenar

    ResponderEliminar
  2. M'apunto a aquest berenar... te una pinta deliciosa...
    Un petó

    ResponderEliminar
  3. pero dolorss....hija. me despisto dos dias un poco y madre mia la de cosas tan ricas que has hecho!
    Este bizcochit tiene una pinta de morir. y la forma es una monada!!
    petonets guapi y seguro que a tu Mutti le chifla

    ResponderEliminar
  4. Hola, es el primer cop que apareixo per aquí i m´he quedat realment maravellada!!!!!

    Quin luxe de pastís!!!! si t´el menjes només veure´l!!!!!

    Enhorabona per ser una super cuinera!!!!!!!

    Per cert, la forma del pastís és molt original!!!! ni tan sols sabía que existíen...:( Es d´aquests motlles que son de silicona?? on en puc aconseguir un?? que potser m´animo i intento fer-ne un... tot serà que fagi una destrossa a la cuina...

    Ja m´aniré passejant per aquí per fer-me la boca aigua amb les teves receptes casolanes 100%!!!!

    Salutacions.

    Francina.

    ResponderEliminar
  5. Boníssim, m'ho menjaria ara per berena, nyam nyam. Penso que ara que ens hem introduit en això de la cuina provarem a fer coses tan bones com les teves.
    Per cert, molt original el motlle, com l'has aconseguit? Perquè nosaltres tenim o dels rodons o dels rectangulars dels cakes. Fins aviat!! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Hola Dolorss, soy Silvina de Buenos Aires, Argentina, yo visito un blog de cocina de aquí, y Gabriela recomendó el tuyo, y tiene mucha razón es muy bueno, felicitaciones !!!!! y gracias.

    ResponderEliminar
  7. Gina, és esponjós i suau, una delícia.

    Anna, no te l'apuntis, el tens que fer et sorprendrà !!!!

    Astrid preciosa,ya ves, no puedes despistarte, je, je, je, ...
    A mi madre le encantó, vaya si le encantó.

    Francina, benvinguda siguis a la meva cuina.
    El pastis estava molt bo, era molt suau de gust i de textura.
    El motlle, si és de silicona, el vaig comprar en una botiga de Balaguer que es diu..."les mil i una", suposo que en pots trobar en botigues tipus tot a 100 o similars.
    Me’n alegro de que t'agradin les meves receptes, son casolanes, com tú dius, però intento adaptar-les una mica, fer-les més actuals i fins i tot més ràpides.
    Gràcies pel comentari i visita'm sovint!!!!

    Delicias ting en compte el vostre blog, espero les vostres "delicies".
    El motlle, ja ho he comentat a la Francina, suposo que en trobareu

    Silvina que bien que te asomaste a mi blog, y por recomendación de Gabri!!!! No te ha dicho que la quiero mucho?
    Se bienvenida y gracias por tus palabras y si te puedo ayudar en alguna cosilla ya sabes, puedes contar conmigo.

    Un beso a todas!!!

    ResponderEliminar
  8. darrerament arribo tard a tot arreu i em prenen els elogis, però t'haig de dir que la lluna t'ha quedat d'aquelles que et menjaries amb molt de gust!
    fins aviat

    ResponderEliminar
  9. Se nos hace la boca agua...

    Petonssssssssss

    ResponderEliminar
  10. Dolorss, estoy llorando de emoción. Por favor, que maravilla. Me faltan adjetivos. Eres mi ídolo, como dicen mis hijos jajajaaj. FELICIDADES.

    Un fuerte abrazo.

    ResponderEliminar
  11. Quina lluneta més maca i saborosa t'ha quedat, Dolors. Dona gust pasejarse per aqui. Un petó.

    canela

    ResponderEliminar
  12. Manel, la lluna estava deliciosa!!

    Velsid, vosotros no teneis excusa, a los niños les encantará!!!

    Nieves, no exageremos, je, je, je, ...

    Canela, paseja tot el que vulguis, ets a casa teva.

    Gràcias a todos!!

    ResponderEliminar
  13. Hola Dolorss soy Grani, que pintaza tiene esa luna, madre mia yo me la comia enterita, y lo jugosa que se ve por dentro.
    Te voy a copiar la recetilla.
    Besos

    ResponderEliminar
  14. Grani, se que no hay dulce que se te resista, este seguro que te va a quedar delicioso (como todo lo que haces), ya me contarás el resultado!!
    Un besazo wpa!!!

    ResponderEliminar
  15. Dolorss! Tu que ets un sol cuines una lluna! fantàstic, com sempre! ñam, ñam i nosaltres de règim!!!!
    Per cert, hem llegit que la nostra estimada Francina coneix i escriu en el teu bloc! Quina alegria!

    ResponderEliminar
  16. la cuina vermella, aviat el podreu fer, que el règim no dura tota la vida!!!!!

    ResponderEliminar
  17. Dolors, fa uns mesos que el vaig provar amb cireres confitades, ara espero la temporada per fer-ho amb cireres fresques.
    L'he fet molts cops, i amb la nostra farina sense gluten, queda molt bo i tobet, suposo que pels iogurts. Moltíssimes gràcies per la recepta!

    Corona de yogur y cerezas

    ResponderEliminar
  18. Glutoniana, com me'n alegro a "lluna" surti tan bonma amb la vostra farina ,. ara vaig a veure com t'ha quedat .
    Petons

    ResponderEliminar
  19. Que buena pinta Dolorss! Se ve tan esponjoso... :)

    Te ha quedado preciosa, y desde luego perfecta forma de endulzar la tarde! ;)

    ResponderEliminar
  20. Belen, queda muy muy esponjosa y si empezas a cortar cachitos,... te quedas sin luna!!!!

    Besos

    ResponderEliminar
  21. Quin motllo més maco!! veritablement queda com una lluna i el tall ben bó. La meva mare també es de gustos sencills, i els pans de pessic son la seva debilitat... petons,

    ResponderEliminar