Blog de cuina de la dolorss: Medias lunas con queso gratinadas

.

.
Arroces y pastas (clicar foto)

.

.
Carnes y aves (clicar en la foto)

.

.
Cuaresma (clicar en la foto)

lunes, 8 de junio de 2009

Medias lunas con queso gratinadas

La pasta y el queso le gustan a mi hija así que para que esté contenta le hago de vez en cuando esta receta, es de lo más sencilla y a ella le encanta.
Supongo que aquellos que tengáis hijos pequeños (y no tan pequeños) que les guste la pasta, esta receta os pueda interesar.


Ingredientes para 2 personas:
Un paquete de pasta fresa , medias lunas rellenas de queso
¼ de litro de salsa bechamel (aquí)
100 gr. de queso de cabra
queso rallado
aceite de oliva virgen extra

Hervir la pasta siguiendo las instrucciones del fabricante. Escurrir bien y poner en una fuente de horno.

Preparar la bechamel y en el último momento añadirle el queso de cabra, menos dos rodajas, sin la parte blanca y triturar.

Verterla encima de la pasta, añadir el queso rallado, un hilo de aceite y decorar con las rodajitas de queso de cabra. Gratinar.

NOTA: La receta de bechamel del enlace es de medio litro, así que la mitad.
**Es una receta de lo más sencilla, pero muy buena.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comentarios :

  1. Hola Dolors, bonissim. Aquest plat a casa meva triunfa segur...Salutacions

    ResponderEliminar
  2. Dolors, quan he llegit la recepta pensava que tu hauries fet les mitges llunes tu mateixa! ;) jeje
    Una recepta deliciosa!! I amb la beixamel i el formatge de cabra... mmmm!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  3. Una receta buenísima. La pasta con bechamel y queso es éxito seguro. Yo me apunto a este plato con tu hija....
    Un saludo, Begoña

    ResponderEliminar
  4. Y los que aún no tenemos niños también nos interesa y mucho jejejeje. Qué rico te ha quedado Dolors, con ese tostado y debajo todo tan cremoso ¡se te hace la boca agua!. ¿Las medias lunas también tienen queso? ¡guau!. Si es que.... páratelo a pensar, queso crujiente, bechamel cremosa y pasta, tú hija sí que sabe. Una delicia. Un saludo.

    ResponderEliminar
  5. Vaya platito de pasta!POr cierto, acabo de ver el video de tu entrevista, felicidades!
    besitos

    ResponderEliminar
  6. Soy una fan de la pasta! y así fresca, con bechamel y gratinada... qué rica!!!!
    bs!

    ResponderEliminar
  7. Mmmm és el tipic plat que tots diem que són per que els nens menjin bé però que a tots ens agradaria posar-nos una bona cullerada al nostre plat ... segur que ara s'acava la pasta la teva filla ....

    petonets

    ResponderEliminar
  8. Esta me la apunto para mis hijas, a ver si dejan de comer pasta solo con tomate o en ensalasa.
    Besos.

    ResponderEliminar
  9. La pasta farcida és la nostra perdició, i amb formatge de cabra doble perdició, jejeje. Ens l'apuntem per nosaltres, la petita encara és massa petita, tot arribarà. Un petonet

    Una coseta en fet la teva reducció de mòdena ha sortir molt bona, però requereix molta, molta paciència.

    ResponderEliminar
  10. Molt bona recepta. AL meu fill l´hi agradarà molt al igual que al seu pare i a mí. Pots creure que mai faig la pasta amb beixamel? Aquesta recepta em va molt bé per posar-ho en pràctica.
    Petons

    ResponderEliminar
  11. Hola Dolorss, només cal veure com queda, torradet per fora i molt suau per dins, com no ha d'estar bona? m'encanta la bexamel, la pasta i el formatge de cabra, i per arrodonir-ho poca feina,quina recpta mes agraïda
    Gràcies guape

    ResponderEliminar
  12. Maia, ja veus que é s senzill però amb molt de sabor!!

    Mercè, ja m’agradaria poder-les fet ja, però la manca de temps!!!

    Begonya, calcio a más no poder en esta receta!!!

    Carlos, para los niños y no tan niños, en este segundo grupo te puedes incluir perfectamente. Si, las medias lunas también con queso. Mi hija sabe mucho si, ja, ja,ja,..

    Ivana, te ha gustado? Me alegro.
    Oye Ivana, que no puedo entrar en tu blog ni por esas... tendré que consultarlo a ver de que es el problema.

    Eva, A mi me gusta también la pasta fresca, de hecho a poca gente no le gusta no?.


    Petons y besos

    ResponderEliminar
  13. Yo me apunto a comer con tu hija. La pasta fresca me encanta y tú la has preparado que dan ganas de comerla ahora mismo.
    Besos

    ResponderEliminar
  14. Mar, és podria dir que la meva filla menja de tot però de tant en tant li faig el que se que li agrada con ara aquest plat i les patates amb ou i pernil salat… els tenim de mimar, no creus?

    Ana, es una buena alternativa a la salsa y al tomate, claro que sí.

    Delicias, no cal ser petits per menjar aquests plats.
    Si la reducció és cosa de temps però si en fas força estaràs una bona temporada a tornar-ne a fer.

    Pilar, la pasta amb beixamel a casa ens agrada molt i a més fa un plat molt complert.

    Helena, tens raó, com no ha d’estar bona?

    Bajoqueta, la meva filla de tonta ni un pel ja,ja,ja,.!!!!!

    Petons y besos

    ResponderEliminar
  15. Marta, pues mira dos raciones una para ti y otra para ella!!
    Petons

    ResponderEliminar
  16. Dolorss!!! Començar un dilluns amb aquesta delícia no té preu com la MasterCard...jjejejeje..i es que amb la pasta no m´hi puc resistir, de veritat que es tot un regal conectar-me i trobar-me una recepta de pasta amb formatge...mmmm.... deliciós!!!!

    Una abraçada!!!!

    ResponderEliminar
  17. Tens que tenir a la familia ben contenta amb aquest plat de past.. noia, com llueix...
    Petons

    ResponderEliminar
  18. A les meves filles amb un plat de pasta, ecara que sigui sense res més , ja estan cotentes. Els hi encanta. Segur que aquestes mitjes
    llunes els hi agradarien.
    ptns.

    ResponderEliminar
  19. dolorss, a casa quan els faci aquest platem posaren en un pedestal. ja els diré que l'he après de tu :))

    ResponderEliminar
  20. Pero que pasta más rica, con lo que me gusta el queso, buenísima.

    Besos

    ResponderEliminar
  21. Jo encara no tinc nens, però com si en tingués: el meu company és un fan incondicional de la pasta i segur que si li poso aquest plat al davant, vola en un obrir i tancar d'ulls.

    A mi també m'encanta la pasta i així amb bechamel i gratinadeta... Mmmmm!

    Ja pot estar contenta la teva filla!

    ResponderEliminar
  22. A mi m'encanta la pasta i la beixamel, però a qui més agrada és a la Núria. Aquesta setmana que té la selectivitat, per fer-la contenta i perquè agafi prou energia per a les proves, la sorprendré amb aquest plat!
    Un petó!

    ResponderEliminar
  23. No he menjat mai pasta amb beixamel (excepte amb es canelons! jeje)ho probaré segur!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponderEliminar
  24. ¿Cómo para los niños? De este tipo de platos nos servimos ración doble... ahhhh, que seguimos siendo niños ;))))

    Petonàs!!

    ResponderEliminar
  25. Estupenda receta estas son de las que le gustan a mi hijo asi que la probaré pués seguro que le chifla.
    Saludos

    ResponderEliminar
  26. Es cierto que las recetas de pasta son casi siempre éxito seguro con los chicos y poniéndoles un poco de mimo y buenos ingredientes para acompañarla no tiene nada que envidiar a preparaciones más elaboradas.
    A los míos también les encanta la pasta y desde luego siempre con un buen queso acompañándola, el gratinado queda espectacular, verdad?
    Una delicia de presentación.
    Besos.

    ResponderEliminar
  27. Francina, el dilluns tenim que recuperar l’energia perduda del cap de setmana!!!

    Maria, el Pau ja ho diu, que menja de fàbula be , tots ho diuen.

    Annafs, per que els agradarà tant la pasta als nens?

    Manel, ja, ja,ja,,.. un pedestal! Però és que encara no te l’havien fet????

    Cocinica, pues esta plato tiene queso por todas partes.

    Anna, es que al fons tots som nens, i la pasta calla per tot!!

    Margarida, espero la selectivitat hagi anat força be, com a premi per l’esforç amb el plat de pasta la faràs contenta, segur.

    El cullerot festuc, eva, ja estan preparant aquest plat!!

    Velsid, si, seguimos siendo niños y encima comemos bien!!!

    María dolores, a ver que le parece a tu hijo el plato .

    Inmaculada (Adi), en casa, el gratinado de la pasta gusta muy tostadido... es que entra por los ojos!!

    Petons y besos

    ResponderEliminar
  28. Hola Dolors, quan de temps sense les teves receptes......
    i amb aquesta jo ja m'hi quedo, perque segur que al Carles li encantarà

    ptns

    ResponderEliminar
  29. Manresa, el formatge i la pasta fan una molt bona parella!!! Segur que disfruta.
    Petons

    ResponderEliminar