tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post7377855709519069852..comments2024-03-15T15:39:23.431+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Lomo confitado de tupí con judías o mongetes del "ganxet"y allioli negatdolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-36574358865191686722010-02-23T22:05:13.856+01:002010-02-23T22:05:13.856+01:00Dolça, si has tastat ja el llom de tupí segurament...Dolça, si has tastat ja el llom de tupí segurament si el tornes a menjar recordaràs que queda tendre i bo. <br />Per desgracia com tu dius es va perdent però per sort encara hi ha qui segueix fent-lo ;-)<br /><br />Glòria, tinc un problema amb el nom de les receptes, je,je,.. no se con sintetitzar-los!!!<br /><br />Pity, ese aceite que ves flotando en la olla es de cosecha propia!!!! <br />Por dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-66893650021222355412010-02-22T00:22:59.403+01:002010-02-22T00:22:59.403+01:00doncs jo tinc pendent de fer una recepta de mar i ...doncs jo tinc pendent de fer una recepta de mar i muntanya molt antiga, que porta costella de tupí i no se on puc trovar la recepta, tu saps com es fa???<br /><br />Les mongetes del ganxet que has posat d'acompanyament, són un encert. <br /><br />Petons.BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-86745919708748871572010-02-21T23:54:21.366+01:002010-02-21T23:54:21.366+01:00dolors, esas gotas de aceite de oliva flotando en ...dolors, esas gotas de aceite de oliva flotando en el caldo parece que tienen luz propia, realmente es oro liquido! una receta estupenda, besitosPityhttps://www.blogger.com/profile/07946505775028368640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-13800846349012379562010-02-21T21:31:08.987+01:002010-02-21T21:31:08.987+01:00Aquest títol tan llarg és de restaurant de luxe, i...Aquest títol tan llarg és de restaurant de luxe, igual que el plat que has preparat, segur!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-20654982569352637802010-02-21T19:55:51.280+01:002010-02-21T19:55:51.280+01:00Alguna vegada he tastat el llom de tupí, però fa t...Alguna vegada he tastat el llom de tupí, però fa taaaants anys que ja ni ho recordo, és d'aquelles coses que s'han anat perdent, al menys a les ciutats i per a la gent que sempre anem corrents!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-78645977820217791642010-02-21T19:53:45.889+01:002010-02-21T19:53:45.889+01:00La casa de Lalaina, y aunque pueda parecer lo cont...La casa de Lalaina, y aunque pueda parecer lo contrario, el lomo está tierno tierno... y las judías finas .. y el allioli para mojar mucho pan!!<br /><br />Els peixos, plats d’interior, de pagès, de casa. Lo millor!!!<br /><br />Mai, si t’he fet recordar bons moments, me’n alegro moltissim<br /><br />Annafs, quin goig poder fer la matança, oh si pugues estar-hi , encara recordaria mes moments dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-856456652738165862010-02-21T19:47:11.448+01:002010-02-21T19:47:11.448+01:00MAR, jje, je,je,, però ara no estem a classe (per ...MAR, jje, je,je,, però ara no estem a classe (per sort) anem de cara al plat!!! <br /><br />Fem un mos, un bon plat!!!<br /><br />Vanesuky, era un plato de arraigada tradición y que por suerte se puede continuar disfrutando. Te lo recomiendo. <br /><br />Joana, un plat que a mes és pot rescalfar i deixar fet d’antuvi. <br /><br />Sandy, las apariencias engañan, una ración como la que he puestodolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-78387362675149012452010-02-21T19:32:13.803+01:002010-02-21T19:32:13.803+01:00Carmen Rosa, apreciamos más esos platos sobre todo...Carmen Rosa, apreciamos más esos platos sobre todo cuando nos falta alguien muy querido, a mi me pasa igual. Si mi padre hubiera probado ese plato ... seguro que me habría dado un gran beso .<br /><br />Xaro, val la pena tastar-lo. <br /><br />La Mami, intento compartir lo que se. Me alegro. <br /><br />María Jesús, ese plato, con el allioli negat y el pan que estás aprendiendo a hacer.... el nodolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-43617267139119739892010-02-21T19:25:20.134+01:002010-02-21T19:25:20.134+01:00Sonia, plat de tota la vida , al menys al pobles, ...Sonia, plat de tota la vida , al menys al pobles, un bon llom confitat és una delícia i sobretot saben que es pot conservar mesos sense perdre el seu sabor.<br /><br />Catalina, i tant!!! No tot serà amanides, brasa, i delicatessen... aquest es un plat de “gra fort”. <br /><br />Begoña, tupí – orza una vez más no hay distancias ni diferencias en la gastronomía. Típico del Sur y del norte... sidolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-29306935723366643062010-02-21T19:11:42.829+01:002010-02-21T19:11:42.829+01:00Carlos, pues, si , hay platos que a los que uno es...Carlos, pues, si , hay platos que a los que uno está ligado de tal manera que el nombre solo le trae vivencias y recuerdos muy gratos.<br />Te creerás que cuando hacía el allioli pensé: lo haré “negat” para que no poner el plato tan difícil !! Y si me acueros perfectamente que es el que mejor te sale (y tu sin saberlo)<br />El sabor de estos productos, no es sugestión, es auténtico y me alegré dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-37743316524791771132010-02-21T19:01:51.068+01:002010-02-21T19:01:51.068+01:00La cocinera de Betulo, és un plat de tota la vida...La cocinera de Betulo, és un plat de tota la vida fet a casa dels meus pares , al meu poble... i suposo que a moltes cases...bonissim!!!!<br /><br />Irene, y por suerte recordamos solo los buenos momentos.<br /><br />Maria Dolores, me gusta eso de “cuando se llega a una edad”. Aiii aunque nos pese debemos de aceptar el paso de los años!!<br /><br /><br /> Cocinica, las alubias están de muerte dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-32685882094734498832010-02-21T19:01:01.442+01:002010-02-21T19:01:01.442+01:00Te lo creas o no, tengo como 5kg de mongetes del g...Te lo creas o no, tengo como 5kg de mongetes del ganxet en mi despensa,junto al lomo de orza,jaja me encantan desde chica,así que te puedes hacer una idea si me gusta el plato que nos presentas. Petons desde una mica llunyAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07961737047209705862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-80535235738704326182010-02-20T17:07:06.740+01:002010-02-20T17:07:06.740+01:00Que bo que ha de ser!! A casa nostra encara ho fem...Que bo que ha de ser!! A casa nostra encara ho fem aixó de matar el porc.Aquest any, d' aquí a 1 setmana. L' any passat vaig fer costella i tastet confitats, era boníssim. Aquest any, m' hi has fet pensar; confitaré llom.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-88204095887885206262010-02-20T16:29:33.682+01:002010-02-20T16:29:33.682+01:00QUIN PLAT TANT BO,!!!!!
I TANT QUE RECORDEM COSES...QUIN PLAT TANT BO,!!!!!<br /> I TANT QUE RECORDEM COSES I LES QUE TU M´HAS FET RECORDAR ARA MATEIX.<br />QUE BONIC ÉS QUAN ET VENEN ELS RECORDS OI?<br />UNA ABRAÇADAMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-28652790688364776112010-02-19T21:48:31.456+01:002010-02-19T21:48:31.456+01:00Aquests son els plats més bons i sense cap complic...Aquests son els plats més bons i sense cap complicació...l´all i oli negat ..per mi , lo millor!!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-35563058821411964802010-02-19T18:58:19.617+01:002010-02-19T18:58:19.617+01:00Exquisitas las judias del ganchet y con el lomo en...Exquisitas las judias del ganchet y con el lomo en conserva buenisimo.Maria Jesus Novillas Manchohttps://www.blogger.com/profile/14162380229399299932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-52088074545688341582010-02-19T18:46:08.500+01:002010-02-19T18:46:08.500+01:00Hola Dolorss yo no conocia el confitado de tupi .....Hola Dolorss yo no conocia el confitado de tupi ..... una receta muy interesante....anotada queda ...un besito y feliz findeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14722088398983819803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-86850128645591169422010-02-19T18:17:22.867+01:002010-02-19T18:17:22.867+01:00Dolorss nunca he probado este plato pero si es de ...Dolorss nunca he probado este plato pero si es de sabor tradicinal y con judías me como hasta dos platos, tengo que comprar el lomo de tupí para hacer ese plato.<br />Besos.SANDYhttps://www.blogger.com/profile/16338404550959486217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-72674103534889605532010-02-19T17:51:57.799+01:002010-02-19T17:51:57.799+01:00Tens tota la raó del món. Hi ha molts plats, que t...Tens tota la raó del món. Hi ha molts plats, que tens com oblidats, i que no saps com, però al donar-li una queixalada, se ten va la ment uns anys enrera.<br />Te molt bona pinta aquest plat, no m'extranya que t'en recordis desprès d'anys, perque ha d'estar bonísim.<br />Petonets i bon cap de setmana.joana08https://www.blogger.com/profile/12326431037395628341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-21358924434273237932010-02-19T17:38:25.765+01:002010-02-19T17:38:25.765+01:00No conocía esta delicia de confitado de tupí y he ...No conocía esta delicia de confitado de tupí y he de decirte que he estado vicheando su web y me ha encantado!!<br />A ti te ha quedado un plato de 10!<br /><br />Un besino guapísima y feliz fin de semana,<br /><br />Vanesuky.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-25545275942113618442010-02-19T16:47:51.978+01:002010-02-19T16:47:51.978+01:00Un plat contundent per el temps de fredUn plat contundent per el temps de fredFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-72147943388143092812010-02-19T13:55:53.633+01:002010-02-19T13:55:53.633+01:00Ostres és veritat l'analisi sintaxis ja no m&#...Ostres és veritat l'analisi sintaxis ja no m'en recordava allà fent un arbre que baixava el subjecte, el complement directe, indirecte, el verb ... bufff quins temps aquells<br />Genial el plat i si que és veritat a mi em pasa amb les olors més que amb els gustos olorar algo i em transporta a la infancia...<br /><br />ptonetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-85874037474115908992010-02-19T12:07:00.998+01:002010-02-19T12:07:00.998+01:00k maco és recordar l'infància, i com tu dius h...k maco és recordar l'infància, i com tu dius hi han menjars que ens porten a aquells temps<br /><br />jo tampoc coneixia el tupí, a casa del Pep fan matança però no conserven la carn amb aquest sistema<br /><br />gràcies per l'explicació<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-73242287082346104212010-02-19T11:47:31.043+01:002010-02-19T11:47:31.043+01:00que receta mas rica,y gracias `por las explicacion...que receta mas rica,y gracias `por las explicaciones,nunca lo habia oidoEspe Saavedrahttps://www.blogger.com/profile/09061551237049508175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-88432994196314953262010-02-19T11:15:12.882+01:002010-02-19T11:15:12.882+01:00Dolors, qué plato más delicioso, no lo he probado ...Dolors, qué plato más delicioso, no lo he probado nunca y qué bonita tu anécdota familiar, me ha encantado. Besitos y buen finde...MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.com