tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post6553176686055684349..comments2024-03-15T15:39:23.431+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Coca de llardons o chicharrones dolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-49263772231949514322022-02-23T19:14:27.603+01:002022-02-23T19:14:27.603+01:00Mari, pots preguntar a la carnisseria que vas tu h...Mari, pots preguntar a la carnisseria que vas tu habitualment, allí et poden dir, potser en tenen. <br />Hi ha supermercats que també en pots trobar al Bon preu-Esclat en tenen, i si no, com a última instancia a Internet dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-679125724588758592022-02-23T17:05:47.478+01:002022-02-23T17:05:47.478+01:00Hola Dolors
Seguís el teu blog, y ara m'agrade...Hola Dolors<br />Seguís el teu blog, y ara m'agraderia fer la coca de llardons, pero vulg saber d'on els compres???<br />Un saludo Mari Marihttps://www.blogger.com/profile/16373033953964767846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-5518381078272927562019-06-25T11:22:17.047+02:002019-06-25T11:22:17.047+02:00Gràcies Blau :-) Gràcies Blau :-) dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-43393659813358908192019-06-22T11:43:23.882+02:002019-06-22T11:43:23.882+02:00Molt ven aspresat...Molt ven aspresat...blauhttps://www.blogger.com/profile/10806215226095459745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-22920784076673410542014-06-19T14:04:24.859+02:002014-06-19T14:04:24.859+02:00Zoe, aquest tipus de coca no surt massa tova, el q...Zoe, aquest tipus de coca no surt massa tova, el que si pots fer és deixar la massa una mica més dobla, això farà que, una vegada cuita, quedi més alta i una més esponjosa. <br />Tinc una altra coca que queda més tova, però no la tinc posada al blog encara. <br />Petons dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-69494347901855913542014-06-15T16:48:18.197+02:002014-06-15T16:48:18.197+02:00Bona tarda Dolorss. He preparat la teva coca de ll...Bona tarda Dolorss. He preparat la teva coca de llardons i m'ha quedat una mica dura. Què podria fer perquè quedés més toveta. Gràcies.Zoe Pezhttps://www.blogger.com/profile/05097046831207913117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-73619946654866308102014-03-04T23:16:11.511+01:002014-03-04T23:16:11.511+01:00Esta coca es un pelín más elaborada que la que se ...Esta coca es un pelín más elaborada que la que se hace con hojaldre pero tien también su parte positiva y es que haces más cantidad y puedes congelar la masa, así cuando quieras darte el gusto solo tienes que hornear . <br />Muchas gracias por dejar un comentario. :-) <br />Petons dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-33444455357959468662014-02-28T11:06:35.402+01:002014-02-28T11:06:35.402+01:00Te molt bona pinta aquesta coca. Normalment la fai...Te molt bona pinta aquesta coca. Normalment la faig amb pasta de full (ahir per no anar mes lluny) o amb massa tipus brioix, però aquesta versió no la coneixina i te un aspecte fantàstic. Una mes per la cole.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-61432805024120714132014-02-28T10:12:23.123+01:002014-02-28T10:12:23.123+01:00Jordi, el llevat químic.
Ara ho especificaré als ...Jordi, el llevat químic. <br />Ara ho especificaré als ingredients. <br />Gràcies dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-91466053039793836182014-02-28T09:18:03.116+01:002014-02-28T09:18:03.116+01:00El llevat ha de ser de forner o químic?El llevat ha de ser de forner o químic?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00573254336026904931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-83300691252153567702014-02-27T20:53:53.574+01:002014-02-27T20:53:53.574+01:00Que rica¡¡¡ yo la hago mas gordita y un poquito di...Que rica¡¡¡ yo la hago mas gordita y un poquito diferente, pero me quedo tu receta para probar, besosMarijosehttps://www.blogger.com/profile/04252030223918059206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-9436625447000217652014-02-27T20:11:06.177+01:002014-02-27T20:11:06.177+01:00menudo manjar q nos traes hoy!!!! esto es pecado!!...menudo manjar q nos traes hoy!!!! esto es pecado!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00169936924358575734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-21604772578881102262014-02-27T18:47:17.821+01:002014-02-27T18:47:17.821+01:00cada año me digo que tengo que hacerla y siempre s...cada año me digo que tengo que hacerla y siempre se me olvida... la tuya fantástica, ahora voy a ver las otras recetas que tienes publicadasCHAROhttps://www.blogger.com/profile/18004765557337012999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-84993201928504639372014-02-27T16:09:57.947+01:002014-02-27T16:09:57.947+01:00Lo cierto es que la adoro! Y eso que no me gustan ...Lo cierto es que la adoro! Y eso que no me gustan los chicharrones! Pero siempre hay alguien que se lo quiere comer!Cocinaroshttps://www.blogger.com/profile/00992017700966233629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-71858278560674335982014-02-27T14:16:14.073+01:002014-02-27T14:16:14.073+01:00Tiene que estar de muerte lo que es un peligro por...Tiene que estar de muerte lo que es un peligro porque seguro que no comes sólo una porción. Al llevar manteca seguro que sale más hojaldrada y sabrosa.<br /><br />BesosManderley de GuindillayCanelahttps://www.blogger.com/profile/10442508680033194171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-44554282191600681202014-02-27T13:57:38.643+01:002014-02-27T13:57:38.643+01:00Sembla boníssima, Dolors. I la presentació t'h...Sembla boníssima, Dolors. I la presentació t'ha quedat fantàstica. Bon Dijous Gras!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-17263419611018460642014-02-27T13:27:41.700+01:002014-02-27T13:27:41.700+01:00Que rica Dolors, se ve deliciosa y a estas horas d...Que rica Dolors, se ve deliciosa y a estas horas da un hambre! Besos!<br />Glo de <a href="http://cocinarconamigos.blogspot.com.es" rel="nofollow">COCINAR CON AMIGOS</a>Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00564846760960618036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-26980095794793129492014-02-27T13:15:34.761+01:002014-02-27T13:15:34.761+01:00Un día me tengo que animar a hacerla, está buenísi...Un día me tengo que animar a hacerla, está buenísima!<br />De lujo Dolors!Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.com