tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post547901715269024700..comments2024-03-15T15:39:23.431+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Mermelada de membrillo (Olla rápida)dolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-45291743184315398982012-09-13T12:56:51.374+02:002012-09-13T12:56:51.374+02:00Isela, me alegro que te haya gustado, en casa hago...Isela, me alegro que te haya gustado, en casa hago más esta mermelada que el dulce de membrillo. <br />Nos encanta comerla así <a href="http://blogdecuina.blogspot.com.es/2008/04/panecillos-de-cabrales.html" rel="nofollow">Panecillos con cabrales</a><br /><br />Petons dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-69482117800949504902012-09-13T02:54:55.312+02:002012-09-13T02:54:55.312+02:00HOLA ACABO DE HACER TU MERMELADA Y ESTA BUENISIMA...HOLA ACABO DE HACER TU MERMELADA Y ESTA BUENISIMA ME ENCANTO SIN DUDA LE SACARE MUCHO PROVECHO AHORA A MI MEMBRILLO Q TENGO EN CASA!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05067250610189556130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-40775239556258547522009-11-18T09:57:30.052+01:002009-11-18T09:57:30.052+01:00Buenasmigas, El Cabrales i el codony per a mi és u...Buenasmigas, El Cabrales i el codony per a mi és una de les barreges mes espectaculars. <br />Si no tens olla no passa rés, però es molt pesat fer la melmelada amb el mètode tradicional, cal vigilar amb les cremades !!<br />1 petódolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-1581168764602104302009-11-17T16:35:15.985+01:002009-11-17T16:35:15.985+01:00Cabrales i codony, ui, que bo. Jo no tinc olla rap...Cabrales i codony, ui, que bo. Jo no tinc olla rapida però em sembla que provare de fer-la igualment. Bona recepta.<br />Un petó.Buenasmigas.http://lasbuenasmigas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-77218186890092502602009-11-15T23:02:20.208+01:002009-11-15T23:02:20.208+01:00Bajoqueta, i em vaig informar be i el Cabrales és ...Bajoqueta, i em vaig informar be i el Cabrales és apte per celiacs!!!! <br />Al menys el que jo compro, directament al qui el fa. <br /><br />Dolça, ja, ja,ja,... m’agrada’t això de les “orgies” de melmelada, ja m’ho imagino, ja,ja,ja,... quants anys te?<br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-35551969931188584112009-11-15T16:40:16.144+01:002009-11-15T16:40:16.144+01:00Jo, aquest any, per primera vegada també he fet me...Jo, aquest any, per primera vegada també he fet melmelada de codonys, a més de fer codonyat es clar! I la veritat és que m'ha agradat força. La meva filla fa unes "orgies" de melmelada de codony amb mató que ... fan venir una salivera!!!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-945038409303851752009-11-14T21:19:04.409+01:002009-11-14T21:19:04.409+01:00Ai el Cabrales com m'agrada! I amb esta melmel...Ai el Cabrales com m'agrada! I amb esta melmelada encara més.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-20739396558449692702009-11-14T19:52:52.300+01:002009-11-14T19:52:52.300+01:00Delicias, el codony te el seu sabor particular, m...Delicias, el codony te el seu sabor particular, molt dolç, un xic aspre, ... no tot ens pot agradar . <br />Arbequines, segur que bones, ja ho veuràs. Bona gent la de Lleida, je, je,je,..<br />Ah, gràcies per la confiança dipositada amb mi. <br /> <br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-41598025285902071072009-11-12T23:53:22.336+01:002009-11-12T23:53:22.336+01:00Nosaltres no són gaire amants del codony, però amb...Nosaltres no són gaire amants del codony, però amb formatge és una excel.lent combinació, prenen nota de la teva recepta ràpida de melmelada. Mira que ens saps, és increible, per nosaltres moltes vegades ets com la nostra enciclopèdia de cuina, Una abraçada.<br /><br />P*D Uns amics de Lleida ens han portat arbequines, a veure que sortirà.Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-1238020185543623242009-11-12T21:10:46.298+01:002009-11-12T21:10:46.298+01:00Carme, aquesta manera de fer la melmelada no sols...Carme, aquesta manera de fer la melmelada no sols no cansa el braç sinó que a més t’estalvies cremar-te amb les gotetes que salten .<br /><br />ANNAFS, tu deus de tenir també un bon rebost de conserves, no? <br /><br />Begoña, con el queso está delicioso y todavía tenemos de este Agosto que compramos en Arenas de Cabrales. <br /><br />Kako, se puede hacer de manera tradicional, pero es un dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-36983192101557589132009-11-12T19:40:27.778+01:002009-11-12T19:40:27.778+01:00A mi m'agrada molt el codonyat, però amb pa se...A mi m'agrada molt el codonyat, però amb pa sense formatge. No n'he fet mai, encara que n'he estat temptada moltes vegades, però el que compro és casolà i molt bo, així que m'estalvio feina!<br />Dolors, feia dies que no entrava a fer-te una visita però és que ja fa 5 setmanes (!!!!!) que estic sense internet, i només vaig a la biblioteca quan he de publicar, perquè no tinc gaire Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-87109300396432829032009-11-12T18:46:09.389+01:002009-11-12T18:46:09.389+01:00Fantástica receta, aunque me falta la olla ;-)-
E...Fantástica receta, aunque me falta la olla ;-)-<br /><br />Es la primera vez que me resulta el membrillo, no es nada fácil y aún pienso que me falta perfeccionar la receta.<br />Seguiré sacando ideas.<br /><br />Un beso, tu blog es adorable.Kakohttps://www.blogger.com/profile/08414205604990019296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-17503526632463403712009-11-12T18:00:10.113+01:002009-11-12T18:00:10.113+01:00Qué buenas son las conservas caseras. A mi cada dí...Qué buenas son las conservas caseras. A mi cada día me gustan más. Yo también lo retiro antes de espesarlo, no me gusta muy cocido.<br />Te ha quedado perfecto y con ese quesito...<br />Un saludo, BegoñaBegoñahttps://www.blogger.com/profile/10254252172774129632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-60309375467493964752009-11-12T17:54:42.684+01:002009-11-12T17:54:42.684+01:00Gracies per aquest recepta, Dolors. encara tinc co...Gracies per aquest recepta, Dolors. encara tinc codonys i serà una altra alternativa al codonyat de sempre, que ja en tinc molt de fet.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-75268168566266367682009-11-12T17:36:45.151+01:002009-11-12T17:36:45.151+01:00Dolors,
Probaré de fer-ho així, doncs treu molta f...Dolors,<br />Probaré de fer-ho així, doncs treu molta feina i no et cansa el braç.<br />Ets una inventora, jajajaj.<br />Salut,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-31029058685562977682009-11-12T17:14:45.564+01:002009-11-12T17:14:45.564+01:00PILAR, si feia el codony sòlid no l’acabàvem en u...PILAR, si feia el codony sòlid no l’acabàvem en un any, ara així amb melmelada n’haig de fer mes sempre. <br />Entre la melmelada i la pasta per fer allioli de codony (que us l’aconsello) en aquest temps em passo unes bones hores a la cuina. <br /><br />Julycar, pues veo que te ha venido bien la receta, ya verás que fácil es hacer el membrillo, y rápido. <br /><br />MARIA JESUS, no se si te dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-55457411388329485832009-11-12T17:05:26.077+01:002009-11-12T17:05:26.077+01:00IDania, aiiii como se quema una haciendo membril...IDania, aiiii como se quema una haciendo membrillo de forma tradicional, verdad? Pues nada, a por la mermelada y en olla rápida, además solo hay que quitar el corazón a los membrillos. Que duros son los condenados!!! <br /><br />Mercè, la comoditat i el bon gust no estan renyits: unes torrades, melmelada de codony i un formatge fort i... a gaudir del àpat!!.<br /><br />Vanesuky, no te dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-48633470311442012342009-11-12T13:21:28.728+01:002009-11-12T13:21:28.728+01:00Muy buena la combinación del membrillo con el cabr...Muy buena la combinación del membrillo con el cabrales, este año te copio la receta<br />Un besoFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-31056020626200033342009-11-12T12:29:00.465+01:002009-11-12T12:29:00.465+01:00Qué rica mermelada Dolorss!!!! Me gustan mucho los...Qué rica mermelada Dolorss!!!! Me gustan mucho los dulces hechos con membrillo. Aquí es bastante típico el dulce de membrillo y el de guayaba. ¡Buenísimos!. Con queso tierno era una de mis meriendas de niña... Ayyyyyyyy, qué tiempos esos en que podía comer un bocadillo de queso tierno y dulce de membrillo sin remordimientos... jajajajaja<br />Un besoteeeeeeLaube Lealhttps://www.blogger.com/profile/07905058950952762687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-30991003317652068642009-11-12T12:17:16.472+01:002009-11-12T12:17:16.472+01:00Bueno, pues a mi me gusta el membrillo espesote y ...Bueno, pues a mi me gusta el membrillo espesote y que se tenga que cortar con el cuchillo, pero lo cierto es que la idea de hacerlo más fluído, tipo mermelada, es muy buena idea, además así también serviría para rellenar galletas o bizcochos... lo cierto es que el membrillo me gusta de cualquier manera, eso si, caserito como este.<br /><br />Besos.Adihttps://www.blogger.com/profile/13674202559483688312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-73192852825386245072009-11-12T11:08:35.718+01:002009-11-12T11:08:35.718+01:00Estupenda mermelada, una forma diferente y mucho m...Estupenda mermelada, una forma diferente y mucho mejor para untar,genial!<br />Besos.Laura.https://www.blogger.com/profile/15797638901084959909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-34122586252011989972009-11-12T10:32:31.761+01:002009-11-12T10:32:31.761+01:00Dolors, como tú bien dices,a partir de ahora le pi...Dolors, como tú bien dices,a partir de ahora le pienso dar mucha marcha a la olla rápida y me encanta que publiques estas recetas porque no te da pereza hacerlas así, te ahorras mucho tiempo y el resultado es el mismo. Gracias por la receta. Bessets...MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-34494973036874196672009-11-12T10:13:18.596+01:002009-11-12T10:13:18.596+01:001º agradecerte tu visita por mi blog, y mira tu po...1º agradecerte tu visita por mi blog, y mira tu por donde este fin tengo que hacer membrillo a mi padre, aprovechare y le quitare un par de ellos para hacer tu mermelada....pues tiene que estar bien rica..... besosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14722088398983819803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-68370748250544563962009-11-12T10:08:49.088+01:002009-11-12T10:08:49.088+01:00Quina idea més bona. Aquest pot te un color perfec...Quina idea més bona. Aquest pot te un color perfecte. Sempre he fet el codony sòlid però ara ja el podre fer tipus melmelada, que be.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-5818131806630796322009-11-12T09:57:22.152+01:002009-11-12T09:57:22.152+01:00Nunca he hecho (yo) membrillo, en mi casa un montó...Nunca he hecho (yo) membrillo, en mi casa un montón porque tenemos un membrillo que antes cuidábamos, y es verdad que el membrillo con quesos curados ganan muchísimo. Con Cabrales no lo hemos probado, pero te garantizo que cairá. Tu membrillo es fabuloso, y ahí queda tu receta para los anales. La haremos algún día, qué duda cabe.Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.com