tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post4094686094093632713..comments2024-03-26T20:58:54.822+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Coca de cebolla y butifarra negra dolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-68073732622863815012008-06-19T09:19:00.001+02:002008-06-19T09:19:00.001+02:00Su, yo los encontré muy ricos,bueno, yo y el resto...Su, yo los encontré muy ricos,bueno, yo y el resto de lo comensales, ese toque dulzón a mi me encanta. <BR/>Por cierto tengo pendiente la sobresada con miel!!<BR/>un besodolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-24660655541623146082008-06-19T09:19:00.000+02:002008-06-19T09:19:00.000+02:00Su, yo los encontré muy ricos,bueno, yo y el resto...Su, yo los encontré muy ricos,bueno, yo y el resto de lo comensales, ese toque dulzón a mi me encanta. <BR/>Por cierto tengo pendiente la sobresada con miel!!<BR/>un besodolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-91581656162844490642008-06-19T08:24:00.000+02:002008-06-19T08:24:00.000+02:00Enhorabuena, esto tiene que estar de muerte. te lo...Enhorabuena, esto tiene que estar de muerte. te lo copio ya mismo para el apertivo del sabado. He disfrutado con tus fotos. Un beso grandeSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-62995659978218590002008-06-17T23:29:00.000+02:002008-06-17T23:29:00.000+02:00Angelamh, cuando venga tu hermana se lo preparas!!...Angelamh, cuando venga tu hermana se lo preparas!!!<BR/>un beso .dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-75673032320316230732008-06-17T21:43:00.000+02:002008-06-17T21:43:00.000+02:00Pero que pincho has confeccionado tan rico, porque...Pero que pincho has confeccionado tan rico, porque acabo de cenar que si no, la boca se me hace agua, lo probaremos, un abrazo angelamh.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-41473850749601973852008-06-17T09:53:00.000+02:002008-06-17T09:53:00.000+02:00Myriam, no "ha de ser" bonissim, "està" bonissim, ...Myriam, no "ha de ser" bonissim, "està" bonissim, je, je, je,..<BR/>Ara tindràs una mica més de temps i ho podràs fer, copia la recepta i endavant. (has fet les PV?).<BR/> sort <BR/><BR/>Eva, a mi també m'agrada molt mengar a base de picar, solts hi veig un inconvenient: l'estona que et passes a la cuina, però val la pena!!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-63301939578203205852008-06-17T09:48:00.000+02:002008-06-17T09:48:00.000+02:00Anna, la pinta està be,però es que ademés és bo!!!...Anna, la pinta està be,però es que ademés és bo!!!<BR/>Ara passaré per la teva cuina.<BR/>Dos petons<BR/><BR/>Gemma, realment es poden fer meravelles, i si visites el blog dels pintxos ho veuràs, quina varietat i quin millor :-)dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-8237411285037088162008-06-16T23:11:00.000+02:002008-06-16T23:11:00.000+02:00M'encanten els sopars a base de tapes...així que p...M'encanten els sopars a base de tapes...així que pel proper a veure si cau aquest!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-33367640917209324292008-06-16T21:32:00.000+02:002008-06-16T21:32:00.000+02:00Mare meva!!! Ha de ser boníssim!! Justament fa uns...Mare meva!!! Ha de ser boníssim!! Justament fa uns dies vaig tastar la ceba caramel·litzada i em va agradar moltíssim!! La teva aportació és genial!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-86666645150580433312008-06-16T20:57:00.000+02:002008-06-16T20:57:00.000+02:00Quina pinta més bona! El món dels pintxos és fantà...Quina pinta més bona! El món dels pintxos és fantàstic, et permet fer volar la imaginació i innventar-se receptes com aquestes... Ara mateix passo pel blog d'aquest concurs ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-8146782056524031502008-06-16T20:40:00.000+02:002008-06-16T20:40:00.000+02:00Quina pinta més bona.....Al meu blog tens un regal...Quina pinta més bona.....<BR/>Al meu blog tens un regalet per tu<BR/>Un petóAnnahttps://www.blogger.com/profile/14886651005979740739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-86846110491811224122008-06-16T15:00:00.000+02:002008-06-16T15:00:00.000+02:00La cuina vermella, els teniu que fer al próxim sop...La cuina vermella, els teniu que fer al próxim sopar d'amics!!<BR/><BR/>mamaluisse, nosotros lo encontramos delicioso con ese contraste suave de dulce y salado.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-28899739902145548272008-06-16T13:05:00.000+02:002008-06-16T13:05:00.000+02:00dolorss,ya le has dado utilidad a la cebolla caram...dolorss,ya le has dado utilidad a la cebolla caramelizada no?ya sabia yo que tenias algo en mente,je,je.tengo que provar este pincho,!!!Espectacular!!! espero que ganes,un petonet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-85725011972535185832008-06-16T07:48:00.000+02:002008-06-16T07:48:00.000+02:00Bravo, quina creació més autèntica! boníssims pint...Bravo, quina creació més autèntica! boníssims pintxos Dolorss! uau! quina ment més creativa que tens!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-45447654829340973752008-06-16T00:40:00.000+02:002008-06-16T00:40:00.000+02:00Em creuat els missatges manel!!Està bonissima amb ...Em creuat els missatges manel!!<BR/>Està bonissima amb la ceba caramelitzada, ohhhh, sols de pensar-hi tinc la boca plena d'aigua, je, je, ...dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-39746783763543709832008-06-16T00:38:00.000+02:002008-06-16T00:38:00.000+02:00dolorss, com ja deus haver comprovat, la botifarra...dolorss, com ja deus haver comprovat, la botifarra negra és una de les meves debilitats, preparada així deu estar sensacionalCuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com