tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post226767090428717536..comments2024-03-26T20:58:54.822+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Bizcocho genovésdolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-92126640264060102552019-04-17T15:45:04.303+02:002019-04-17T15:45:04.303+02:00Reyes, la farina que vulguis, però amb la de rebos...Reyes, la farina que vulguis, però amb la de rebosteria queda millor. dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-6053993961630647502019-04-17T06:00:10.033+02:002019-04-17T06:00:10.033+02:00Moltes gràcies Dolors!! Per la teva ajuda... la fa...Moltes gràcies Dolors!! Per la teva ajuda... la farina es pot ficar la de fer reposteria o la normal?Reyeshttps://www.blogger.com/profile/02937827766450823649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-67916097416782823232019-04-10T21:12:17.012+02:002019-04-10T21:12:17.012+02:00Reyes, jo el tapo casi al final, si veig que queda...Reyes, jo el tapo casi al final, si veig que queda una mica de forn i està ja daurat, de fet no hi ha cap norma, el pots tapar al inici de la cocció si vols, ara, no t'aconsello tapar-lo si pa poc que has posat la massa, s'aconsella no obrir el forn els 15 minuts inicials, ja que està pujant el pa de pessic i si entra aire fresc podria baixar. <br />Espero haver-te ajudat dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-56845691207019178392019-04-10T11:13:04.596+02:002019-04-10T11:13:04.596+02:00Hola Dolors, quan s’ha de tapar amb paper d’alumin...Hola Dolors, quan s’ha de tapar amb paper d’alumini? desde el principi o a mitja cocció? GràciesReyeshttps://www.blogger.com/profile/02937827766450823649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-47235598920131455572017-03-13T14:44:21.050+01:002017-03-13T14:44:21.050+01:00Carmen, procura que estigui ben calent,primer per ...Carmen, procura que estigui ben calent,primer per baix i quan vegis que està ja pujat, posa'l per dalt, per que es dori una mica (uns 8-10 minuts) .<br />dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-80672456150842954442017-03-13T14:22:02.947+01:002017-03-13T14:22:02.947+01:00El meu forn funciona o dalt o baix, em pujarà igua...El meu forn funciona o dalt o baix, em pujarà igual. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17780761219050706489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-85887830104560758452016-03-15T19:58:06.989+01:002016-03-15T19:58:06.989+01:00No, Vanesa, no fa falta, el secret està en muntar ...No, Vanesa, no fa falta, el secret està en muntar molta estona els ous (a temperatura ambient) i el sucre, fins que quedi una massa blanquinosa i lligada. <br />Creu-me que puja el pa de pessic.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-49774681973338786512016-03-15T19:56:15.288+01:002016-03-15T19:56:15.288+01:00Hola, no es munten les clares a punt de neu???Hola, no es munten les clares a punt de neu???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12961410437254994463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-55817459190433006192016-03-05T23:38:27.056+01:002016-03-05T23:38:27.056+01:00Nada, nada. Perdona, que acabo de ver que es para ...Nada, nada. Perdona, que acabo de ver que es para un molde de 20 cm. Gracias de todos modos.Joanhttps://www.blogger.com/profile/07090486664331396377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-74832147049733772102016-03-05T23:37:17.579+01:002016-03-05T23:37:17.579+01:00Y qué medida tiene el molde?Y qué medida tiene el molde?Joanhttps://www.blogger.com/profile/07090486664331396377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-4200747873352428862014-06-03T22:48:32.335+02:002014-06-03T22:48:32.335+02:00Sandra, los huevos medida L. Ya verás como este bi...Sandra, los huevos medida L. Ya verás como este bizcocho te va a a encantar. <br /><br />Petons dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-86879275216139123002014-06-02T21:02:04.629+02:002014-06-02T21:02:04.629+02:00hola, una preguntilla, los huevos son medida M o L...hola, una preguntilla, los huevos son medida M o L? gracias, prefiero preguntar para asegurarme! :-)Sandrahttps://www.blogger.com/profile/01298277420818910848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-30000492998395008532014-04-11T09:56:20.635+02:002014-04-11T09:56:20.635+02:00Hola! Jo la versió que faig i que queda encara més...Hola! Jo la versió que faig i que queda encara més esponjós, es batre les clares i els rovells per separat, i al barrejar-ho posar-ho per separat i anar remenant, queda amb molt més aire.Pol Molinahttps://www.blogger.com/profile/12595488409717937932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-21133701415329164962014-04-10T19:33:29.724+02:002014-04-10T19:33:29.724+02:00Este bizcocho hace años y años que lo hago, ya lo ...Este bizcocho hace años y años que lo hago, ya lo hacía mi tía y el resultado es siempre bueno, muy bueno. <br />Petons y gracias por comentardolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-77871864276921852322014-04-10T19:32:19.900+02:002014-04-10T19:32:19.900+02:00Talut, els ous sencers, però això si, ben batut to...Talut, els ous sencers, però això si, ben batut tot. dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-88420331273390148532014-04-10T10:41:57.406+02:002014-04-10T10:41:57.406+02:00Sens dubte per a mi el millor de base. Peró jo al ...Sens dubte per a mi el millor de base. Peró jo al pa de pessic li posso meitat farina i meitat fècula de patata, fa molts anys un pastisser em va donar aquesta recepta i surt genial.<br />Avui he aprés que el genovés i el de pèssic són els mateixos, no ho sabia.<br /><br />MuasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-5628452756116087042014-04-10T09:11:31.461+02:002014-04-10T09:11:31.461+02:00És el millor bescuit per a fer pastissos! t'ha...És el millor bescuit per a fer pastissos! t'ha quedat preciós!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-2589586612591277592014-04-09T17:51:02.418+02:002014-04-09T17:51:02.418+02:00Esta receta es un básico, se utiliza en muchas tar...Esta receta es un básico, se utiliza en muchas tartas. Una idea genial.<br />Besos.<br />Rosa.<br />http://lacuinaderosa.blogspot.comLa Cuina de Rosahttps://www.blogger.com/profile/12455570943705351534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-10715056617590191102014-04-09T15:33:54.334+02:002014-04-09T15:33:54.334+02:00Gens de greix, i surt boníssim...Gens de greix, i surt boníssim...Ameliahttps://www.blogger.com/profile/14946853604513162505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-50728718479502331832014-04-09T14:10:57.136+02:002014-04-09T14:10:57.136+02:00Muchas gracias Dolors, esta genial la recepta, pet...Muchas gracias Dolors, esta genial la recepta, petons!Silvia T. Clarasóhttps://www.blogger.com/profile/03418477776051364543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-11069319876067798302014-04-09T08:11:20.693+02:002014-04-09T08:11:20.693+02:00Hola dolors,
Quan dius q sha de barrejar els ous ...Hola dolors, <br />Quan dius q sha de barrejar els ous amb el sucre... vols dir sencers o nomes clares per muntarles al punt de neu?<br /><br />Graciestaluthttps://www.blogger.com/profile/01145977405075829635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-17557474785613225282014-04-08T23:52:15.307+02:002014-04-08T23:52:15.307+02:00Laura, en principio si, pero mejor te dejo la rece...Laura, en principio si, pero mejor te dejo la receta de la masa del brazo de gitano, así miras ambas y haces la que más se adapte a tus gustos<br /><br />http://blogdecuina.blogspot.com.es/2010/05/masa-para-brazo-de-gitano.html<br /><br />Un beso dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-82767081312178686542014-04-08T21:34:54.646+02:002014-04-08T21:34:54.646+02:00Tão simples de fazer e fica lindo
BjsTão simples de fazer e fica lindo<br />BjsSão Ribeirohttps://www.blogger.com/profile/06405697045978317725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-85318272291178902852014-04-08T20:59:49.488+02:002014-04-08T20:59:49.488+02:00¿Este bizcocho podría usarse para hacer un brazo d...¿Este bizcocho podría usarse para hacer un brazo de gitano, poniendolo extendido???? Gracias¡¡¡ Saludos¡¡Laura- Mi diario de Recetas Y Repostería Creativahttps://www.blogger.com/profile/11363936245283272718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-61792933270329160302014-04-08T16:56:36.537+02:002014-04-08T16:56:36.537+02:00un bizcocho de lujazoun bizcocho de lujazosandra/ josemariahttps://www.blogger.com/profile/11000899728944472991noreply@blogger.com