tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post7179287404697779691..comments2024-03-15T15:39:23.431+01:00Comments on Blog de cuina de la dolorss: Costillas de cordero con miel y mostazadolorsshttp://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-61317988815274471672020-03-27T18:33:48.652+01:002020-03-27T18:33:48.652+01:00que ricas... yo las preparo a la barbacoaque ricas... yo las preparo <a href="https://www.comprarbarbacoa.online/" rel="nofollow">a la barbacoa</a>Carloshttps://www.blogger.com/profile/03082919387430098777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-42280263338250585222016-04-06T11:44:41.157+02:002016-04-06T11:44:41.157+02:00Dolores, tu eres Alemana de SS?
Dolores, tu eres Alemana de SS?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12159403171526397897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-2311927764741081512011-06-28T10:30:16.691+02:002011-06-28T10:30:16.691+02:00Que buenas Dolorss.... están par acomerlas ahora m...Que buenas Dolorss.... están par acomerlas ahora mismo. UN BESO!!!ISAhttps://www.blogger.com/profile/12330010434844870869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-81205504724043052592010-04-06T22:27:51.257+02:002010-04-06T22:27:51.257+02:00Gràcies Lourdes ho faré com em dius.
PetonsGràcies Lourdes ho faré com em dius.<br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-28746614934029223402010-03-27T00:46:38.843+01:002010-03-27T00:46:38.843+01:00Hola Dolors !!! Encara no havia tingut temps de sa...Hola Dolors !!! Encara no havia tingut temps de saludar-te, desprès de les teves vacances..<br />Aquesta recepta, si un dia la fas amb costellò de porc....està deliciós. Jo fa temps que el vaig fer, (al forn).<br />Una abraçadalourdeshttps://www.blogger.com/profile/13752413603757060364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-30326716466957063172009-06-20T17:21:34.986+02:002009-06-20T17:21:34.986+02:00No pateixis, que t'ho faré saber!No pateixis, que t'ho faré saber!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-18828153710287666202009-06-19T00:16:05.158+02:002009-06-19T00:16:05.158+02:00Surfzone, el resultat d’aquestes costelles és mol...Surfzone, el resultat d’aquestes costelles és molt bo i al hora diferent del que estem acostumats. <br />Si fas la variació de la canyella ja em diràs que tal queda. <br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-62271252797721224892009-06-17T19:34:16.169+02:002009-06-17T19:34:16.169+02:00Una recepta senzilla però que ha de tenir un resul...Una recepta senzilla però que ha de tenir un resultat excel·lent!<br />Provaré de fer-la, sens dubte... i se m'acaba d'acudir variar-ne la mostassa per un polsim de canyella, arf arf!!!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-67122501390320342772009-06-12T10:59:27.315+02:002009-06-12T10:59:27.315+02:00Eva, el resultado es delicioso, pero puedes probar...Eva, el resultado es delicioso, pero puedes probar con otra carne. <br /><br />Begoña, el sabor del cordero casi queda intacto solo tiene ese punto que lo hace diferente. <br /><br />Manresa, apa, dons a provar el corder amb mel i mostassa. <br /><br />Margarida, amb la cuixa igual de be queda.<br />Ostres es que em parles de uns acompanyaments que deu ni do... <br /><br />Pepa, pues si las dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-30067571402673544632009-06-12T10:55:03.987+02:002009-06-12T10:55:03.987+02:00Mercè, la carn de corder és delicada si no se sap ...Mercè, la carn de corder és delicada si no se sap treure la pell be (al escorxador) aleshores tufeja. Mal asunto. <br /><br />Carlos, una manera sencilla y diferente de hacer las carne, para variar un poco, no crees?<br /><br />La cuina vermella, noves idees per la carn que farem aquest estiu ;-) <br /><br />Pilar, si no t’agrada el corder ho pots fer amb el llonsat de porc, també queda molt dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-88305476839533451212009-06-11T23:16:43.269+02:002009-06-11T23:16:43.269+02:00El sábado, tengo barbacoa en casa y voy a preparar...El sábado, tengo barbacoa en casa y voy a preparar la carne así haber que tal seguro que deliciosa ya te contare, besos, pepa.pepa cookshttps://www.blogger.com/profile/11653794600532545100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-13179544757190916762009-06-11T22:53:28.185+02:002009-06-11T22:53:28.185+02:00Nosaltres fem de tant en tant xai a la brasa, així...Nosaltres fem de tant en tant xai a la brasa, així que la propera vegada provaré de fer unes costelletes així, a veure què diuen.<br />Saps si amb els talls de cuixa queda igual de bé que amb les costelles?El que més m'agrada de quan fem carn a la brasa, no és la carn sinó les carxofes torrades, les patates fetes al caliu, els tomàquets, l'escalivada...<br />De la carn a la brasa, saps Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-90512117190737656162009-06-11T19:50:19.037+02:002009-06-11T19:50:19.037+02:00aixó ho haig de probar
ptnsaixó ho haig de probar<br /><br />ptnsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-3603642992118235882009-06-11T16:59:18.581+02:002009-06-11T16:59:18.581+02:00Buenísimas, unas costillas buenísimas !!!! He prob...Buenísimas, unas costillas buenísimas !!!! He probado el cordero con miel en Cordoba, pero no hecho de esta manera. Así creo que es más sencillo y se mantienen mejor las propiedades y sabor del cordero.<br />Seguro que es un éxito.<br />Un saludo, begoñaBegoñahttps://www.blogger.com/profile/10254252172774129632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-46237316039936243622009-06-11T16:12:22.667+02:002009-06-11T16:12:22.667+02:00Madre mia! a mi no me gusta el cordero pero estás ...Madre mia! a mi no me gusta el cordero pero estás costillas tienen tan buena pinta que no me importaria comerme una o dos!<br />bs!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-56011953579018611992009-06-11T11:59:57.113+02:002009-06-11T11:59:57.113+02:00Quina pinta !!!!!!!!!! sempre faig el xai igual o ...Quina pinta !!!!!!!!!! sempre faig el xai igual o a la brasa o al forn si fem una cuixa o una esquena mai les he fet així, ho sigui que manos a la obra .... a veure si fa crosteta pq a mi tot el que sigui recremadet m'encanta, sóc la tipica que es menja el sucarrimat de la paella i coses per l'estil allà rascant ...<br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-38245604385512957492009-06-11T11:39:10.314+02:002009-06-11T11:39:10.314+02:00Hola Dolorss!!!!!!!
El xai no és el meu fort...pe...Hola Dolorss!!!!!!!<br /><br />El xai no és el meu fort...però prenc nota d´aquesta salseta que ha d´estar estupenda amb tot tipus de carn.<br /><br />Una abraçada bonica!!!Francinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-54147098171667555282009-06-11T09:52:20.196+02:002009-06-11T09:52:20.196+02:00Qué bones han de ser. M´entusiame el contraste dol...Qué bones han de ser. M´entusiame el contraste dolç - salat i han quedat molt torradetes. A casa els hi agrada molt el xai, així que els hi faré... jo ho provaré amb carn de vedella perque el xai no m´agrada massa. <br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-44086694523103193142009-06-11T08:55:15.228+02:002009-06-11T08:55:15.228+02:00La recepta d'avui és una passada, com ens agra...La recepta d'avui és una passada, com ens agrada el xai, aquestes costelletes son una delícia, i la foto, és genial.<br />Molts petons estimada.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-53642560824282672062009-06-11T08:46:20.559+02:002009-06-11T08:46:20.559+02:00Hola Dolors, como estás exprimiendo el horno!!, as...Hola Dolors, como estás exprimiendo el horno!!, así da gusto, esto es cocina de verdad. <br /><br />Pues la combinación de verdad que me parece muy original, creo que nunca hemos tomado cordero con miel y mostaza, pero ya ves tú, ideal tiene que estar. Te prometo que las probaremos porque chuletillas comemos muy a menudo, y de esta forma, y con ese toque agridulce caramelizado, tienen que estar Carlos Dubehttps://www.blogger.com/profile/17216706949106843024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-60245685676350894152009-06-11T08:37:53.561+02:002009-06-11T08:37:53.561+02:00Dolors, per favor... amb aquesta recepta gairebé e...Dolors, per favor... amb aquesta recepta gairebé em fas plorar!! Amb el que m'agraden les costelles de xai!! (Aquí també n'hi ha, però el xai trobo que xaieja i no m'agrada :()<br />Que bones!!!!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-79532576332177772222009-06-11T08:30:24.303+02:002009-06-11T08:30:24.303+02:00Inmaculada (Adi) la carne de calidad con poco cosa...Inmaculada (Adi) la carne de calidad con poco cosa tiene bastante , en ocasiones se enmascara su sabor, pero hechas las chuletas de este modo, la carne queda suave y se aprecia . <br />Directamente proporcional colesterol = sonrisa en la cara, ja,ja,ja,.. <br /><br />Loli, la carne de cordero en concreto las costillas a la brasa deliciosas, pero nos tenemos que conformar a la plancha, verdad?dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-17408823873862525712009-06-11T07:47:53.430+02:002009-06-11T07:47:53.430+02:00hola,dolors que buena pintas las costillas al horn...hola,dolors que buena pintas las costillas al horno a la plancha a las brasas deliciosas,gracias por tus ideas ,sencillas y a la vez ricas ,un beso loliloli garcianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1168851070996183153.post-493972551668991212009-06-11T07:24:15.401+02:002009-06-11T07:24:15.401+02:00Pues me parece deliciosa de verdad, está claro que...Pues me parece deliciosa de verdad, está claro que con una buena carne y poco más se consiguen platos deliciosos y sencillos. <br /><br />Las costillas siempre han sido un exitazo en casa y muchas veces íbamos a comerlas a un restaurante especializado en costillas y patatas fritas... el chute de colesterol era grandioso, pero salíamos con una sonrisa de oreja a oreja, madre qué buenas.<br /><br /Adihttps://www.blogger.com/profile/13674202559483688312noreply@blogger.com